top of page
Kampvuur.jpg

Activiteiten

Activiteiten.png

Sauna

Wilt u even heerlijk tot rust komen en lichamelijk ontspannen? Kom genieten in onze Finse en/of infrarood sauna. Onze sauna is af te huren voor minimaal 2 tot maximaal 6 personen (Hiervoor hoeft u geen gast te zijn van ons accommodatie!). 

U kunt tijdens het gebruik van de sauna ook gebruik maken van ons aanbod dranken en eten. Hier vindt u daar meer informatie over. Wilt u uw eet- en drinkwensen bij reservering aangeven?

Tarief 

Voor 4 uren: €30 pp. | 10-badenkaart: €270,-*

*De 10-badenkaart is niet persoonsgebonden

Voor accommodatiegasten geldt een gereduceerd tarief. Neem hiervoor contact op met de beheerder.

Wilt u helemaal ontspannen, tot uzelf komen of heeft u klachten, laat u zich dan behandelen met een weldadige massage bij onze beschikbare massagetherapeut. In overleg wordt een passende massagevorm gekozen. Bel voor een afspraak met Debbie :

06-34870994

Tarief:

€ 25,-  per half uur.

Massage.png

Massage

Kip knuffelen.png

Kip knuffelen

U heeft vast wel eens gehoord van knuffelen met koeien, maar heeft u wel eens gehoord van kip knuffelen? Bij ons is het mogelijk! Onze tamme kippetjes zijn lieve diertjes om even mee te knuffelen, of je nu jong of oud bent. 

Als het zonnetje schijnt kunt u bij ons ook heerlijk barbecueën. Wij  verzorgen voor u de gehele barbecue. Alles wordt voor u klaar gezet en kunt u een mooie samenstelling van biologisch of verantwoord vlees en vis, vegetarische hapjes en groenten tapas verwachten. Voor ieder wat wils met seizoens- en streekproducten. U kunt een aanvraag doen voor een groep van minimaal 10 personen. Het is ook mogelijk de barbecue los te huren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of klik hier voor meer informatie.

Barbecue.png

Barbecue

Pizza bakken.png

Pizza bakken

Het pizzabakken is voor jong en oud een leuke en gezellige activiteit. Voor vele groepen was dit een hoogtepunt van hun verblijf op 't Venne! Beleg uw eigen pizzabodem, bak de pizza af in een echte steenoven en geniet daarna samen met je vrienden, familie of collega's van een heerlijke pizza-samenzijn! U kunt een aanvraag doen voor een groep van minimaal 10 personen. Klik hier voor meer en uitgebreide informatie.

Het outdoor-soep-arrangement is ook een erg leuke activiteit om met zijn allen te doen. Neem allemaal een lekker soep-ingrediënt mee en samen maken we er een heerlijke soep van in onze houtgestookte pan! Ook leuk om te doen als u net aankomt na een lange reis en wacht op uw medegasten. Aansluitend kan er ook een vuurkorf neergezet worden waar de kinderen marshmallows kunnen klaarmaken. Klik hier voor meer informatie.

Vuur en Soep.png

outdoor
soep arrangement

Tijdens uw verblijf is het ook mogelijk om elke ochtend verwend te worden door ons ontbijtbuffet. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij 't Venne zijn er allemaal verschillende activiteiten te doen. Voor jong en oud, alleen of samen, voor iedereen wat! Ook kunt u zich inschrijven voor onze geplande activiteiten via onze activiteitenkalender.

Bent u geïnteresseerd in een van onze activiteiten? Neem gerust telefonisch contact met ons op via

+31 537 251916 en dan bespreken we samen de mogelijkheden!

bottom of page