top of page
IMG_7387 edit 3_edited.jpg

Omgeving

Moestuin.png

Moestuin

Voor een mooie, rustige omgeving hoeft u bij ons niet ver de deur uit. In onze voortuin hebben wij een prachtige moestuin aangelegd gebaseerd op biologische en permacultuur principes. 

De opbrengst is voor eigen gebruik van de vaste bewoners, maar als voorbijganger kan iedereen meegenieten van deze levendige tuin.

Verken de omgeving en neem een kijkje in het centrum van Lochem. Hiervoor hoeft u niet in de auto te stappen, want Lochem ligt op loopafstand (1,7km)! Bezoek hier leuke winkeltjes, neem een lekkere lunch of bekijk de Gudulakerk.

Lochem.png

Lochem

Wandeling.png

Wandelen

Onze omgeving is een plek om tot rust te komen en ook zeer geschikt voor prachtige wandelingen. Geniet van de mooie bossen in de buurt en bezoek de Lochemse berg. Benieuwd naar wandelroutes? Die zijn bij ons beschikbaar

Ook kunt u in onze omgeving mooie fietstochten maken. Geniet op de fiets van de prachtige natuur om u heen en fiets naar mooie bezienswaardigheden in de buurt. Benieuwd naar fietsroutes? Die zijn bij ons beschikbaar.

U kunt ook bij ons fietsen huren va. €12,50 per dag.

Fietstocht.png

Fietstocht

Kastelen.png

Kastelen

In de omgeving van Lochem zijn ook verschillende mooie kastelen te vinden. Neem bijvoorbeeld een kijkje tijdens een mooie fietstocht bij kasteel de Wildenborch of bekijk kasteel Ampsen.

Wist je dat 't Venne aan een mooie en spannende landelijke MTB route ligt? Leg de MBT route van Lochem af van 21,2 km en geniet ondertussen van de mooie natuur om u heen!

Mountainbike.png

Mountainbiken

Steden in de buurt.png

Steden in de buurt

Bezoek ook de mooie Hanzesteden bij ons in de buurt, zoals Zutphen, Deventer en Doesburg. Geniet van de leuke winkelstraatjes, historische bezienswaardigheden of doe een leuke activiteit zoals touren in een 'lelijke eend'.

bottom of page