top of page
DSC_0974.jpg

Over ons

Kees.png

Kees

Omgaan met mensen zit mij in mijn bloed. Ik heb jaren ervaring als animator op campings in Nederland. Toen ik mijn wilde haren verloor, heb ik me gericht op het begeleiden van mensen met een beperking. Naast mijn werk als  activiteitenbegeleider, hou ik mij bij ’t Venne bezig met de reserveringen en ben ik één van de gastheren. Ik vind het contact met onze gasten leuk en is het voor mij een uitdaging om het onze gasten naar hun zin te maken.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten zoals, hardlopen, handballen en survivallen. Ook voor een pubkwis loop ik warm.

 

Mijn motto is:

"Een glimlach is de mooiste lijn tussen 2 mondhoeken"

Als je me zoekt, ben ik meestal buiten te vinden. Ergens op ’t Venne, bij de kippen of in het bos. De rust en de natuur houden me in balans, naast mijn werk in de hulpverlening.

Heb je vragen over een mooi hardlooprondje of een leuke mountainbike route? Ik help je graag.

Ik ren in mijn vrije tijd graag door het bos, als ik niet aan het survivallen of voetballen ben.

Eline.png

Carin

Debbie.png

Debbie

Ik ben Debbie, initiatiefneemster en mede eigenaar van ’t Venne. Ik draag er met veel voldoening aan bij het Venne stromend en gezond te houden. Achter het wonen en werken met anderen schuilt een diep verlangen naar zelf spiegeling, ontwikkeling, gelijkwaardigheid en delen. Inspirerend hierbij is dat het geheel meer is dan de optelsom der delen. “Iedereen kan hier op z’n geheel eigen unieke wijze talenten inzetten en verder ontwikkelen”.

Sinds 2007 werk ik als holistisch massagetherapeut. Deze therapievorm richt zich middels diepe ontspanning, aanraking en contact op het vergroten van het bewustzijn. Het lichaam zegt vaak meer dan duizend woorden. Je kunt bij mij terecht om te ontspannen, als je klachten ervaart of via een massage meer verbinding met je eigen lijf wilt ervaren.

Ik woon samen met Peter en ben moeder van 2 prachtige dochters. Verdere inspiratiebronnen zijn voor mij de natuur, de sterren en planeten en het beoefenen van yoga.

Ik ben Peter, de allround klusjesman, voor grote en kleine klussen. Ik timmer, verf, repareer, sluit aan, bouw, vervang, knip, snoei, maai, graaf en geniet op ’t Venne. Als gast kunt u mij makkelijk tegenkomen omdat ik soms ontvang, verzoeken van gasten regel, een pizzabakker ben en veel rondloop op het erf. Naast deze bezigheden op ‘t Venne ben ik werkzaam als leerkracht en begeleid ik kinderen met een extra zorg- of steunbehoefte.

Bovenal geniet ik hier van de mooie omgeving, het samenleven, de rust, ruimte en natuur. Voor mij is ’t Venne een ontmoetingsplek waar ik steeds weer andere mensen ontmoet en het voorrecht heb om deze ontmoetingen te faciliteren en vorm te geven. Ik kijk er naar uit om jou ooit hier te ontmoeten!

Peter.png

Peter

Karin.png

Eline

Mijn naam is Eline van Lier en ik vind veel vertier in het landschap alhier

Volop ruimte voor mens, plant en dier, voor rust en plezier

Dus…blijf niet daar maar kom naar hier!

Rina.png

Rina

Mijn naam is Rina. Naast mijn vaste werk als welzijnsmedewerker/activiteitenbegeleider, vind ik het heerlijk om in de tuin van ‘t Venne bezig te zijn. Zo kan ik vanuit mijn tuinbouwachtergrond meehelpen aan het creëren van een natuurrijke omgeving. Een groene omgeving waarin het goed vertoeven is voor zowel mens als dier. Door zelf nectar dragende planten te zaaien, op te kweken en aan te planten , wordt de tuin aantrekkelijker voor het insectenleven en de vogels. Ook het verrijken van het bodemleven draagt bij aan een grotere biodiversiteit. Op de bijenstal van ‘t Venne beheer ik een klein aantal bijenvolken en kan ik mij het jaar door blijven verbazen over de wonderlijke wereld van de honingbij.

bottom of page